Vaasan Kevätkisat: Eeli P 12 voittaja, Matias M B kolmonen hyvällä pelillä.

14.4.2014

Tennis-61:n järjestämissä kansallisssa Vaasan Kevätkisoissa seuramme Eeli Pihlaja ( 11 v. ) voitti pojat 12 v. sarjan ilman erämenetyksiä tehden jälleen tappioasemista "eelimäisiä" nousuja.. Kaaviossa 1. sijoitettuna ollut Eeli voitti välierässä Närpiön Rasmus Krookia vastaan avauserän 6-4, mutta oli 2. erässä jo 1-5 tappiolla, jonka jälkeen voitti 6 geemiä putkeen voittaen 2. erän 7-5. Loppuottelussa Sotkamon Ville Pöyhönen johti avauserää jo 3-5, minkä jälkeen Eeli teki taas 7  geemin voittoputken ottaen 1. erä 7-5 ja toisen lopulta 6-1.

.Miesten B-luokassa Matias Salonen ( 15 v. ) eteni hyvällä pelillä välieriin. Avauskierroksella Matias voitti Seinäjoen Koivupuiston 6-4,6-4. Puolivälierässä hän otti hienon listavoiton lyömällä 3. sijoitetun Juho Välikankaan 7-6,3-6,6-0. Välierässä kilpailun lopullinen voittaja Jaakko Matikainen oli toistaiseksi liian kova vastus ja voitti Matiaksen suoraan kahdessa erässä.