Tecnifibre Cup Seinäjoella: Kaksi sarjavoittoa Kokkolaan

14.1.2018

Seuramme nuoret pelaajat, Eeli Pihlaja ( 15 v. ) ja Emil Bjon ( 14 v. ) kävivät kuittaamassa rahapalkinnot Seinäjoella pelatussa kansallisessa Tecnifibre Cupissa. Eeli voitti miesten B-luokan lyömällä kaikki neljä vastustajaansa ilman erämenetyksiä. Emil voitti miesten C-luokan, ja otti lisäksi B-luokassa 3. palkinnon tiputettuaan mm. sarjan ykkössijoitetun. Kahdessa sarjassa urakoinut Emil pelasi viikonlopun aikana yhteensä kahdeksan ottelua eli oli kentällä n. 13 tuntia. Jos Emil olisi keskittynyt vain B-luokkaan, olisiko sen finaalissa kohdannut kaksi seuramme junioria? Olisikohan se ollut jo vähän liian "härskiä"?

Ottelutuloksia:

Miesten B-luokka ( 20 pelaajaa ):

1. kierros: Emil Bjon - Mika Virmalainen STS 6-3,6-2,

2. kierros: Emil Bjon - Juho Välikangas STS ( = 1. sijoitettu ) 6-4,1-6,10-6, Eeli Pihlaja ( = 4. sijoitettu ) - Lotta Heiskanen ( Suomen naisten rankingissa sijalla 20. )  JTS 6-2,6-4,

Puolivälierät: Emil Bjon - Emilia Salo ViTeS 6-4,6-1, Eeli Pihlaja - Joel Itänen STS 6-3,6-4,

Välierät: Oskar Stumpf HLK ( = 3. sijoitettu ) - Emil Bjon 6-2,7-5, Eeli Pihlaja - Göran Björkholm WaTC ( = 2. sijoitettu ) 6-4,6-2,

Loppuottelu: Eeli Pihlaja - Oskar Stumpf HLK 6-1,6-3,